Logistiek medewerker

Werken bij NRC

Logistiek medewerker

Ben je naast je BBL opleiding op zoek naar een afwisselende baan met leuke collega’s? Kom dan het team van Aerinnova versterken!

Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker die ervoor zorgt dat de producten voor onze klanten zowel bulk als gestort in bakken nauwkeurig verwerkt worden. Naast het bedienen van verschillend rijdend (zwaar) materieel zorg je voor een nauwkeurige verwerking van de gegevens in onze (ERP) systemen. Naast dat je het leuk vindt om (zwaar) materieel te besturen, ben je geïnteresseerd in techniek. Het onderhoud aan dit materieel voeren we zelf uit, jij als dagelijkse bestuurder weet dan ook als geen ander wat er speelt en gedaan moet worden aan onderhoud.

Wat mag je verwachten van ons?

We zijn geen “standaard” bedrijf. We zorgen daarom voor een buddy die jou begeleidt en zorgt dat je opgeleid wordt tot logistiek medewerker. Naast het leren op de werkvloer krijg je:

  • de kans tot het volgen van specifieke training en opleidingen;
  • een full time functie in dagdienst, samen met je collega’s zorg jij dat onze processen op rolletjes lopen;
  • een werkomgeving waar je trots en passie terugvindt bij je collega’s;
  • een plek binnen een ambitieus, solide en financieel gezond familiebedrijf waar men veel oog heeft voor de veiligheid en ontwikkeling van hun mensen.

Wie zoeken wij?

Ervaring of diploma’s zijn niet het belangrijkste voor ons. Wél ben je:

  • oplossingsgericht;
  • leergierig;
  • nauwgezet;
  • een doorzetter.

Met elkaar geven wij invulling aan onze kernwaarden: trots, integer en grensverleggend.

Voldoe je (nog) niet volledig aan ons profiel? Geen probleem! Laat ons weten wat je wel kunt of zou willen leren. Wij gaan graag met jou in gesprek om de overeenkomsten met elkaar te vinden.

Dan nu de brandende vraag: heb je onze informatie goed “gesorteerd” en wil je met ons in contact komen? Bellen, appen of mailen? Wij staan voor je klaar, we nodigen je graag uit voor verdere kennismaking. Neemt contact op met onze Nicole van Maaren:
Email: werkenbij@nrc-nl.com
Telefoon: 06-82559450
WhatsApp: 06-82559450

Wie zijn wij?

Onze geschiedenis gaat ver terug. De eerste generatie Van Hemert richtte in 1933 Van Hemert Brakel op. Een vooruitstrevend loonwerkersbedrijf actief in de lokale markt dat zich verder ontwikkelde naar aannemers- en verhuurbedrijf. Onder de tweede generatie ontwikkelde het bedrijf zich verder als belangrijke speler in het grondverzet en de wegenbouw waarin het bedrijf nog altijd actief is.

In 2009, onder leiding van de derde generatie Van Hemert, werd Non-ferro Recovery Company opgericht, kortweg NRC. Een internationale naam die onderstreept wat wij vandaag de dag doen: recovery van non-ferro metalen. In 2016 is Aerinnova opgericht om de dienstverlening naar onze klanten verder uit te breiden. Hier worden de non-ferro concentraten die voortkomen uit de opwerking bij NRC verder gesorteerd en voor de klant verhandeld.

Door het sorteren van non-ferro metalen leveren wij een directe bijdrage aan de circulaire economie. Door middel van zelf ontwikkelde droge sorteerinstallaties is Aerinnova marktleider in het hoogwaardig sorteren van metaalconcentraten.
Met elkaar streven wij ernaar de beste te zijn en te blijven op het gebied van de herwinning van grondstoffen. Daarnaast willen wij internationaal onze positie verder uitbouwen door constante innovatie. Samen met onze gepassioneerde medewerkers bieden wij onze klanten ongekende meerwaarde.